Elektrotekno.com Ana Sayfa || Teknolojik Haberler


Oyun Fikirleri "ATOM"da Hayat Bulacak!

Açıklama:
Elektrik, Elektronik, Haberleşme ve Otomasyon konularının ağırlıklı olarak konuşulduğu, tartışıldığı ve bilgi paylaşımı yapıldığı forumumuza hoşgeldiniz.
Şu an Diğer (Cep Telefonu, haberler, ilanlar,uydu dünyası vs.) kategorisi içerisindeki Teknolojik Haberler forumunda bulunuyorsunuz.
Bu sayfada üyelerimizin "Oyun Fikirleri "ATOM"da Hayat Bulacak!" konusundaki problem, görüş ve önerileri okuyabilir ayrıca konu hakkındaki doküman, resim, proje, devre ve programlara ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Üye olduktan sonra sizler de konu hakkında sorular sorabilir ya da yorum ve paylaşım yaparak birikimlerinizi aktarabilirsiniz.
Forumdan tam olarak yararlanabilmek için üye olmayı unutmayınız!
Kayıt: 04 May 2008
Mesajlar: 120
Konum: ege üni. end. elektrnk
Offline
swordfish_
Tarih: 13 05 2008 12:57

ODTÜ Teknokent Animasyon Teknolojileri ve Oyun Geliştirme Merkezi açılıyor.
Oyun Fikirleri "ATOM"da Hayat Bulacak!
Bu konuda okuyacaklarınız:

* 1Oyun Fikirleri "ATOM"da Hayat Bulacak!
* 2Siz de başvurabilirsiniz!

Oyun Fikirleri "ATOM"da Hayat Bulacak!

Oyun geliştirme ve animasyon teknolojileri alanındaki Ar-Ge faaliyetlerinin teşvik edilmesi ve mevcut fikirlerin ticarileşmesini hedefleyen "ODTÜ Teknokent Animasyon Teknolojileri ve Oyun Geliştirme Merkezi" açılıyor.

devamını görmek için:

http://www.chip.com.tr/konu/Oyun-Fikirl..._6848.html



Oyun Fikirleri "ATOM"da Hayat Bulacak!


Benzer Konular

- Oyun istekleriniz buraya!!!

- Nokia 3310 ekrani kullanimi "CCS"
- "Optical Waveguide Theory", A.W. Snyder, J.D. Love, Chapman and Hall
- Özel Hastane "Tüm Sistemleriyle" Elektrik Projeleri
- M.Morris Mano - "Digital Design" kitabının 4th Edt çözümleri
- Cep Telefonununa Resim - Video - Program Veya Oyun Nasıl Atılır. Resimli Anlatım
- Hoparlörden "Wınnnnnn!!" diye "bass" Çok rahatsız edici ses
- "Formula G" ve "Hidromobil" yarışları
- M.Morris Mano - "Digital Design"4th Edt ve çözümü

- PIC-PONG, pic mikro ve grafik LCD ile klasik bir oyun yapalım

- 3G ile "cep"ler coşacak

Sitemize üyelik ve içeriğin indirilmesi tamamen ücretsizdir. Sitemizde paylaşılan tüm dokümanlar (Tezler, makaleler, ders notları, sınav soru cevaplar, projeler) paylaşımcıların bireysel çalışmaları olup telif hakları kendilerine aittir ya da açık bir şekilde kamusal alana yerleştirilmiş dokümanların birer kopyalarıdır. Kişilerin bireysel çalışmalarını sitemizde yüklemesinde, sitemizde paylaşıma teşvik eden puanlama sisteminin de etkisi büyüktür. Bunlara rağmen hala size ait olan ve burada bulunmasına izin vermediğiniz dokümanlar varsa iletişim bölümünden yöneticilere bildirmeniz durumunda derhal silineceklerdir.
Powered by phpBB | Translated by phpBB Türkiye | Ads by Google Adsense | Design by Crazy Bat based
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72