Elektrotekno.com Ana Sayfa || Tezler, Makaleler vb.


Açıklama:
Elektrik, Elektronik, Haberleşme ve Otomasyon konularının ağırlıklı olarak konuşulduğu, tartışıldığı ve bilgi paylaşımı yapıldığı forumumuza hoşgeldiniz.
Şu an E-kütüphane (Elektrik, elektronik ve haberleşme konularında) kategorisi içerisindeki Tezler, Makaleler vb. forumunda bulunuyorsunuz.
Bu sayfada üyelerimizin "güneş enerjisi,hidrojen ve hidrojenin depolanması" konusundaki problem, görüş ve önerileri okuyabilir ayrıca konu hakkındaki doküman, resim, proje, devre ve programlara ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Üye olduktan sonra sizler de konu hakkında sorular sorabilir ya da yorum ve paylaşım yaparak birikimlerinizi aktarabilirsiniz.
Forumdan tam olarak yararlanabilmek için üye olmayı unutmayınız!

güneş enerjisi,hidrojen ve hidrojenin depolanması

Kayıt: 14 Arl 2005
Mesajlar: 27
Konum: Kocaeli
Offline
Electric_Blue
Tarih: 21 07 2006 15:26

güneş enerjisi,hidrojen ve hidrojenin depolanması ile ilgili 3ü word 1i slayt olmak üzere 4farklı döküman aradıgınız herşeyi bulabilirsiniz...

GÜNEŞ ENERJİSİ

GİRİŞ

Alternatif enerji kaynakları arasında güneş enerjisinden faydalanma düşüncesi son yıllarda çok daha cazip hale gelmiştir.
Güneş enerjisinin yenilebilir enerji kaynağı olması , tehlikesiz ve temiz bir şekilde elektrik enerjisinin elde edilebilmesi , enerji dönüşümünü sağlayan elemanların yarı iletken elemanlar olması ve yarı iletken teknolojisindeki gelişmeler güneş enerjisine olan ilginin nedenleri arasında sayılabilir.

GÜNEŞ ENERJİSİ VE ÖZELLİKLERİ

Dünya yüzeyinin ortalama yıllık güneş radyasyonu miktarı , kurak bölgelerde 2000-2500kwh/m² ve daha üst enlemlerde ise 1000-1500kwh/m² arasında değişmektedir. Dünyanın en elverişli bölgeleri , diğer bir deyişle güneş enerjisi

1 Kullanıcı bu konu için Electric_Blue arkadaşımıza teşekkür ettiler

Kayıt: 27 Nis 2006
Mesajlar: 10

Offline
onur82
Tarih: 08 11 2006 14:29

paylasımın için tesekkur ederım
Başa dön



güneş enerjisi,hidrojen ve hidrojenin depolanması


Benzer Konular

- rüzgar enerjisi ve sivas şartlarında bir rüzgar santrali tasarımı

- elektrik enerjisi tasarrufu nasıl yapılabilir?
- gökçeada’nın elektrik enerjisi ihtiyacının rüzgar enerjisi ile karşılanması
- rüzgar enerjisi potansiyeli ölçümü ve rüzgar türbini seçimi
- adım adım güneş enerjili robot
- Güneş enerji ( solar ) akü şarj kontrol ünitesi
- fotovoltaik (güneş) enerji ve taşıtlarda kullanımı
- Biomas - Biyo kütle enerjisi
- Peugeot'nun güneş enerjisiyle çalışan arabası

- güneş enerjisinde stirling motoru

- güneş pilleri ve teknolojik uygulamaları


Sitemize üyelik ve içeriğin indirilmesi tamamen ücretsizdir. Sitemizde paylaşılan tüm dokümanlar (Tezler, makaleler, ders notları, sınav soru cevaplar, projeler) paylaşımcıların bireysel çalışmaları olup telif hakları kendilerine aittir ya da açık bir şekilde kamusal alana yerleştirilmiş dokümanların birer kopyalarıdır. Kişilerin bireysel çalışmalarını sitemizde yüklemesinde, sitemizde paylaşıma teşvik eden puanlama sisteminin de etkisi büyüktür. Bunlara rağmen hala size ait olan ve burada bulunmasına izin vermediğiniz dokümanlar varsa iletişim bölümünden yöneticilere bildirmeniz durumunda derhal silineceklerdir.
Powered by phpBB | Translated by phpBB Türkiye | Ads by Google Adsense | Design by Crazy Bat based
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71