Elektrotekno.com Ana Sayfa || Analog devreler, projeler


Açıklama:
Elektrik, Elektronik, Haberleşme ve Otomasyon konularının ağırlıklı olarak konuşulduğu, tartışıldığı ve bilgi paylaşımı yapıldığı forumumuza hoşgeldiniz.
Şu an Tamamlanmış Elektronik Devreler, Projeler kategorisi içerisindeki Analog devreler, projeler forumunda bulunuyorsunuz.
Bu sayfada üyelerimizin "Elektronik Stetoskop" konusundaki problem, görüş ve önerileri okuyabilir ayrıca konu hakkındaki doküman, resim, proje, devre ve programlara ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Üye olduktan sonra sizler de konu hakkında sorular sorabilir ya da yorum ve paylaşım yaparak birikimlerinizi aktarabilirsiniz.
Forumdan tam olarak yararlanabilmek için üye olmayı unutmayınız!

Elektronik Stetoskop

Kayıt: 14 Nis 2006
Mesajlar: 40
Konum: izmir
Offline
kamilmavi
Tarih: 16 08 2006 10:04

Elektronik Stetoskop
Stetoskop sadece doktorlar için değil, evlerimizde, teknik servislerde kullanılabilecek faydalı bir alettir. Standart bir stetoskop duyma sınırları içinde sesi yükseltmeden kulağa iletir. Sunduğumuz devrede kullanılan opamp’lar aldığı sesi büyük ölçüde yükseltirler. Ayrıca devrede kullanılan low pass filtre arka plandan gelen ve işitmeyi zorlaştıran sesleri de yok eder.

3 Kullanıcı bu konu için kamilmavi arkadaşımıza teşekkür ettiler



Benzer Konular

- elektronik parçaları internet aracılığı ile nerden isteyim

- 2000 adet elektronik devre şeması
- elektrik elektronik müh. alan tercihi
- 1. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı Elektrik Elektronik Mühendisliği Staj
- DHMİ Atatürk Havalimanı Elektronik Bölümü Staj Defteri
- elektronik haberleşme stajı - elektrik bakım ve otomasyon başmühendisliği
- Uluslararası Elektronik Fuarı Berlin’de açıldı
- elektrik - elektronik müh. için yandal önemi
- elektrik-elektronik mühensiliği yaz staj yeri tavsiyesi ?

- elektronik-1 dersi için kaynak önerisi

- Elk-Elektronik Tekn. Pano Tasarım Montaj Modülleri [megep]

Elektronik Stetoskop



Sitemize üyelik ve içeriğin indirilmesi tamamen ücretsizdir. Sitemizde paylaşılan tüm dokümanlar (Tezler, makaleler, ders notları, sınav soru cevaplar, projeler) paylaşımcıların bireysel çalışmaları olup telif hakları kendilerine aittir ya da açık bir şekilde kamusal alana yerleştirilmiş dokümanların birer kopyalarıdır. Kişilerin bireysel çalışmalarını sitemizde yüklemesinde, sitemizde paylaşıma teşvik eden puanlama sisteminin de etkisi büyüktür. Bunlara rağmen hala size ait olan ve burada bulunmasına izin vermediğiniz dokümanlar için iletişim bölümünden yöneticilere bildirmeniz durumunda derhal silineceklerdir.
Powered by phpBB | Translated by phpBB Türkiye | Ads by Google Adsense | Design by Crazy Bat based
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71