| Yazar | Mesaj |
onurbilke | | Tarih: 26.01.2007, 17:39 Mesaj konusu: Kayan Yazi Yardım Lütfen | |
| Arkadaşlar 74HC164 ve ULN2803 Kullanarak Kayan Yazı Yaptım M.Denetleyici PIC18F452 Örneğin A Harfini Taratıyorum, Veya Bir Metni KAydırıyorum Yanması Gerekne Işıkların Yanında Sönük Olması Gereken Bazı Ledlerde Kısık Işık Şiddetiyle Yanıyor Bu Sorunu Nasıl Çözebilirim Teşekkürler.
-----------------------------------------------------
|
|
ento | | Tarih: 26.01.2007, 19:28 Mesaj konusu: | |
| ledlere 4.7k lık topraklama direnci bağlarsan sanırım sorunun çözülür. Yada ikinci ama biraz daha basit bir yöntem yaptığın yazı panelinin önüne kırmızı plastik saydam bir cam koyarsan çok daha kaliteli bir görüntü alabilirsin. iyi çalışmalar
|
|
onurbilke | | Tarih: 11.03.2007, 00:47 Mesaj konusu: Sorun Çözüldü | |
| Sorunu Çözdüm Sorun Mikrodenetleyici Ve IRF9530 Mosfetler Arasındaki Dirençlerden Kaynaklanıyormuş. Bu Direnç Yerine Potansiyometre Bağlayıp En Düzgün Direnç Değerini Buldum.
|
|
|