| Yazar | Mesaj |
zeze07 | | Tarih: 24.04.2008, 12:13 Mesaj konusu: I. II. ve III. Buz Yükü Bölgeleri Swallow Şablonu | |
| I. II. ve III. Buz Yükü Bölgeleri Swallow şablonları ekte mevcuttur.
|
|
|
|
hattusa | | Tarih: 24.04.2008, 15:01 Mesaj konusu: | |
| Teşekkür ederim hocam değerli bir paylaşım.
3/0 şablonunuz varsa onuda eklemeniz mümkünmü acaba.
|
|
zeze07 | | Tarih: 24.04.2008, 18:48 Mesaj konusu: | |
| hattusa yazmış: Teşekkür ederim hocam değerli bir paylaşım.
3/0 şablonunuz varsa onuda eklemeniz mümkünmü acaba.
hattusa üzgünüm 3/0 şablonu yok elimde ama bulursam eklerim.
|
|
mehoza | | Tarih: 24.04.2008, 20:27 Mesaj konusu: şablonda hata var | |
| şablonun max fleş eğrisi ile toprak temas eğrisi arasında 6 m mesafe olması gerekirken şablonda bu mesafe daha kısa, bunu düzeltirseniz kullanıcılar yanlış şablon kullanmamış olur.
|
|
zeze07 | | Tarih: 25.04.2008, 14:58 Mesaj konusu: | |
| mehoza yazmış: şablonun max fleş eğrisi ile toprak temas eğrisi arasında 6 m mesafe olması gerekirken şablonda bu mesafe daha kısa, bunu düzeltirseniz kullanıcılar yanlış şablon kullanmamış olur.
çizimler direk olarak bana ait değil başka bir mühendis arkadaşımdan aldım.ben devamlı olarak 1. bölge şablonunu kullanıyorum diğerleri hakkında pek bilgim yok. I. bölge şablonunda mesafe 5.864 m olarak çıkıyor olçekten.şu güne kadar proje onayları sırasında da problem yaşamadım.uyarın için sağol düzeltmeye çalışırım.
|
|
|