| Yazar | Mesaj |
EmreCan | | Tarih: 01.04.2007, 01:04 Mesaj konusu: | |
| ben ses sistemi alırken creative'in 4+1 i ile 5+1 i arasında yaklaşık 40 milyonluk fiyat farkı olduğundan 4+1'i tercih etmiştim...şimdi neden aynı marka 2 sistemin arasında bu kadar fark olduğunu anlayabiliyorum...birincisi uzaktan ses kontrol kumandası çok çabuk bozuluyor ve üzerinde kulaklığı takabileceğim bir giriş bile yok ve tabi performans açısından ben de creative sb live 5+1 ses kartını ve 5200 live sistemini tavsiye ediyorum.
-----------------------------------------------------
|
|
leonardo | | Tarih: 02.04.2007, 07:54 Mesaj konusu: | |
| arkadaşım zannediyorum sende tek giriş war hoperlör için ama 5+1 ler üç çıkışlıdır yani olmaz ama sana şöylebir tavsiyede bulunabilirim piyasana giriş çoklayıcılar war onlardan takarsan hiçbirşey olmaz
|
|
mr.nfyc | | Tarih: 30.10.2007, 22:23 Mesaj konusu: | |
| MASAÜSTÜ SES TEKNOLOJİSİNDE "LOGITECH" İLK SIRALARDADIR.
bu yüzden hiç düşünmeden bu firmanın ürünlerini dene. bende kullanıyorum 5+1 logitech. Film müzik işimi fazlasıyla görüyor.
ses kartının desteklememesi durumu artık pek geçerli değil. Çünkü artık yeni aletler 8.1 kanala kadar çıkabiliyor. Kolay gelsin
|
|
coexist | | Tarih: 29.02.2008, 23:10 Mesaj konusu: | |
| 2+1 ses sistemminde logitech'in yaklaşık 50 ytl'lik bir modeli var ve laptop için hem taşınabilirlik hem de ses kalitesi açısından oldukça başarılı memnunum. 5+1 ya da 4+1 de de creative'i oldukça başarılı buluyorum(logitech hiç denemedim).
|
|
|