Elektrotekno.com Ana Sayfa || Staj defterleri, Deney Raporları, Ders Notları || Staj defterleri


Açıklama:
Elektrik, Elektronik, Haberleşme ve Otomasyon konularının ağırlıklı olarak konuşulduğu, tartışıldığı ve bilgi paylaşımı yapıldığı forumumuza hoşgeldiniz.
Şu an E-kütüphane (Elektrik, elektronik ve haberleşme konularında) kategorisi içerisindeki Staj defterleri forumunda bulunuyorsunuz.
Bu sayfada üyelerimizin "2006-2007 DHMİ Atatürk Havaalanı Stajı (Elektronik ve Haberleşme Müh.)" konusundaki problem, görüş ve önerileri okuyabilir ayrıca konu hakkındaki doküman, resim, proje, devre ve programlara ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Üye olduktan sonra sizler de konu hakkında sorular sorabilir ya da yorum ve paylaşım yaparak birikimlerinizi aktarabilirsiniz.
Forumdan tam olarak yararlanabilmek için üye olmayı unutmayınız!

Vestel Elektronik Fabrikasının UMB (uygulama mühendisliği) - staj defteri

Kayıt: 26 Mar 2007
Mesajlar: 11

Offline
ucan_penguen
Tarih: 26 11 2007 01:13

ekte vestel elektronık aş de yapılmış elektronık staj defterı bulunuyor

-------------------
Vestel Elektronik Fabrikasının UMB(uygulama mühendisliği) bölümünde yapılan staj, AR-GE bölümünden proje halinde gelen lcd, plazma gibi yeni nesil televizyonların hayata geçirilmesi, yapılan çalışmalar sonunda tespit edilen sorunlara çözüm getirmek vb. için çalışmalar yapan bu bölümde yaptım.
LCD, plazma teknolojisinin geçmişi tanıtılmış, avantajları ve sağladığı yenilikler anlatılmış daha sonra bu sistemin nasıl çalıştığı üzerinde durulmuştur. LCD, plazma sistemine genel bir bakıştan sonra CRT olarak bilinen normal tüplü televizyonlara karşı ne gibi farklarının olduğu konu üzerinde duruldu.

FİRMA PROFİLİ:

VESTEL Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. bir ZORLU Holding kuruluşudur.
Üretim konusu : Televizyon(CRT,TFT,Plasma)
Pazar dağılımı : Dış pazar (Başta Almanya, Fransa, İngiltere olmak üzere Avrupa ve dünya pazarı) %87, İç pazar %13 (2006 adetsel dağılım)
Kapasite : 15.000.000 TV / yıl

LCD ÜRETİM(2006) : 2.242.764 TV/YIL
CRT ÜRETİM(2006) : 8.907.234 TV/YIL
CRT KAPASİTE(2006) : 10.940.940 TV/YIL
LCD KAPASİTE(2006) : 3.869.256 TV /YIL

Bir anonim şirket olan Vestel Elektronik, Zorlu Holding bünyesinde faaliyet göstermektedir. Tekstilden elektroniğe, enerjiden finansa kadar uzanan faaliyet alanlarıyla Türkiye’nin en büyük holdinglerinden olan Zorlu Holding, üretim kapasitesi, tesisleri ve teknolojik üstünlükleriyle Türk sanayinin en güçlü üretim kuruluşlarından biridir.

1950li yılların başında Denizli’de Mehmet ZORLU tarafından temelleri atılan Zorlu Holding, 1980li yıllara kadar tekstil alanında büyümesini sürdürerek Zorlu Holding tekstil grubu adı altında TAÇ’ı yaratmıştır. Zorlu Holding’in asıl büyümesi ve bilinirliğinin artması
Düzenleyen: admin 26.11.2007, 02:26: LÜtfen bundan sonraki paylaşımlarınızda, ekte verdiğiniz dökümanın index kısmını yada giriş kısmını mesajın içine aktarınız.

2 Kullanıcı bu konu için framboise arkadaşımıza teşekkür ettiler




Vestel Elektronik Fabrikasının UMB (uygulama mühendisliği) - staj defteri


Benzer Konular

- elektronik parçaları internet aracılığı ile nerden isteyim

- Elektronik Harp Sistemleri (ECM - ECCM - ESM)
- Enpi Elektrik Elektronik Staj Defterim
- elektrik elektronik müh. alan tercihi
- türk telekom staj defteri...
- türk telekom staj raporu
- 2000 adet elektronik devre şeması
- vestel ar-ge staj
- vestel ar-ge staj defteri des&verif

- vestel kom. ARGE design & verif. SW test - ingilizce

- Bilgisayar Mühendisliği staj raporu (ingilizce)



Sitemize üyelik ve içeriğin indirilmesi tamamen ücretsizdir. Sitemizde paylaşılan tüm dokümanlar (Tezler, makaleler, ders notları, sınav soru cevaplar, projeler) paylaşımcıların bireysel çalışmaları olup telif hakları kendilerine aittir ya da açık bir şekilde kamusal alana yerleştirilmiş dokümanların birer kopyalarıdır. Kişilerin bireysel çalışmalarını sitemizde yüklemesinde, sitemizde paylaşıma teşvik eden puanlama sisteminin de etkisi büyüktür. Bunlara rağmen hala size ait olan ve burada bulunmasına izin vermediğiniz dokümanlar için iletişim bölümünden yöneticilere bildirmeniz durumunda derhal silineceklerdir.
Powered by phpBB | Translated by phpBB Türkiye | Ads by Google Adsense | Design by Crazy Bat based
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71