Elektrotekno.com Ana Sayfa || Matlab


Açıklama:
Elektrik, Elektronik, Haberleşme ve Otomasyon konularının ağırlıklı olarak konuşulduğu, tartışıldığı ve bilgi paylaşımı yapıldığı forumumuza hoşgeldiniz.
Şu an Kod Paylaşım ve Soru Cevap Alanı kategorisi içerisindeki Matlab forumunda bulunuyorsunuz.
Bu sayfada üyelerimizin "matlab sınav soruları.." konusundaki problem, görüş ve önerileri okuyabilir ayrıca konu hakkındaki doküman, resim, proje, devre ve programlara ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Üye olduktan sonra sizler de konu hakkında sorular sorabilir ya da yorum ve paylaşım yaparak birikimlerinizi aktarabilirsiniz.
Forumdan tam olarak yararlanabilmek için üye olmayı unutmayınız!

Matlab web server

Kayıt: 22 Nis 2006
Mesajlar: 25

Offline
rhodofer
Tarih: 12 06 2006 19:08

Matlab web server ile yaptığım çalışmaları eklemek istedim.Daha detaylı olarak bilgi almak isterseniz yardımcı olmaya hazırım

--------------
3. MATLAB WEBSERVER
Matlab WebServer, Matlab programında işlenmek üzere internet üzerinden veri alabilen ve bu verileri işledikten sonra elde edilen sonuçları yine bir internet tarayıcısında gösterebilen Matlab uygulamaları geliştirmeyi sağlamaktadır. İstemci sistem ile Matlab arasındaki veri alışverişi TCP/IP protokolüne uygun olarak gerçekleştirilmektedir. En basit bir yapılanmada; bir istemci bilgisayar ve bunun üzerinde çalışan bir internet tarayıcı, üzerinde Matlab, Matlab WebServer ve bir Web sunucu yazılımın yüklü olduğu bir sunucu bilgisayar olmalıdır (Şekil 3.1.).
Düzenleyen: admin 17.06.2006, 17:30: lütfen bundan sonraki paylaşımlarınızda, ekte verdiğiniz dosyadan 1-2 paragrafı mesajınızın içine ekleyin

1 Kullanıcı bu konu için speedok arkadaşımıza teşekkür ettiler




Matlab web server


Benzer Konular

- MATLAB sayısal loto programı

- MATLAB İle Programlamaya Giriş
- Matlab da statik kompanzasyon kontrolu
- 3 fazlı inverter Matlab simülasyonu ve power point sunumu
- PEM Fuel Cell Modeling and Simulation Using Matlab
- MATLAB The Language of Technical Computing Version 7
- matlab compiler(matlab kodlarından *.exe dosyası oluşturma )
- matlab image processing toolbox yada directshow - yorumlarınız?
- Matlab de triak tetikleme modellemesi

- Pic micro WEB Server board

- A Guide to MATLAB: For Beginners and Experienced Users (2.Ed)



Sitemize üyelik ve içeriğin indirilmesi tamamen ücretsizdir. Sitemizde paylaşılan tüm dokümanlar (Tezler, makaleler, ders notları, sınav soru cevaplar, projeler) paylaşımcıların bireysel çalışmaları olup telif hakları kendilerine aittir ya da açık bir şekilde kamusal alana yerleştirilmiş dokümanların birer kopyalarıdır. Kişilerin bireysel çalışmalarını sitemizde yüklemesinde, sitemizde paylaşıma teşvik eden puanlama sisteminin de etkisi büyüktür. Bunlara rağmen hala size ait olan ve burada bulunmasına izin vermediğiniz dokümanlar için iletişim bölümünden yöneticilere bildirmeniz durumunda derhal silineceklerdir.
Powered by phpBB | Translated by phpBB Türkiye | Ads by Google Adsense | Design by Crazy Bat based
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71