Elektrotekno.com Ana Sayfa || Tezler, Makaleler vb.


Şu an E-kütüphane (Elektrik, elektronik ve haberleşme konularında) kategorisi içerisindeki Tezler, Makaleler vb. forumunda bulunuyorsunuz. Bu sayfada üyelerimizin "OG, AG ve bu sistemin scada ile izlenmesi projesi" konusundaki problem, görüş ve önerileri okuyabilir ayrıca konu hakkındaki doküman, resim, proje, devre ve programlara ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Üye olduktan sonra sizler de konu hakkında sorular sorabilir ya da yorum ve paylaşım yaparak birikimlerinizi aktarabilirsiniz.

OG, AG ve bu sistemin scada ile izlenmesi projesi

Kayıt: 11 Mar 2006
Mesajlar: 89

Offline
ozgururhan
Tarih: 22 09 2007 14:24

1-OG ŞALT SİSTEMİ:
Özel şartnamesinde ve şartname ekinde yer alan tek-hat şemasında belirtilen özelliklerde, standartlarda çekmeceli Metal Clad, SF6 kesme teknolojili, tesis edilecek scada (uzaktan izleme ve kumanda) sistemine uyumlu aksesuarları, digital haberleşmeli sekonder koruma röleli ve ethernet haberleşmeli profesyonel enerji analizörlü tip testli fabrika imalatı 7.2kV, 1250A, 31.5kA metal clad, çekmeceli OG Hücrelerin temini, iş mahalline nakledilmesi, yerine montajlarının, gerekli güç kumanda bara ve kablo bağlantılarının yapılması, devreye alınması, kullanım-işletme-bakım kılavuzlarının, talimatlarının, tek-hat, üç-hat, kontrol-kumanda, röle ayar, kilitleme projelerinin 2 nüsha olarak hazırlanması, kullanıcı eğitimlerinin verilmesi. Trafo ve hücrelerle ilgili giriş-çıkış tüm kablo başlıklarının, trafolar ile OG hücreler arasındaki güç kontrol vb. kabloların temini, nakliyesi, montajı, devreye alınması dahil, güçmerkezine gelen ve güç merkezinden çıkan kabloların temini ve varış noktalarındaki bağlantılarının yapılmaları hariçtir.



OG, AG ve bu sistemin scada ile izlenmesi projesi


Benzer Konular

- DTMF Mobil Cihaz Kontrolü Projesi

- alış veriş merkezi elektrik projesi çizerken ne...
- nonlineer sistemin matlab modellemesi- yardımm..
- eşlik biti ile hata kontrol projesi.
- AG Dağıtım ve Çevre Aydınlatma Projesi
- dubleks bir villanın tesisat projesi (tüm detay...
- 30x20 m2 lik küçük bir fabrikanın aydınlatma ve...
- İnternet Üzerinden Pozisyon Kontrolü (Bitirme P...
- Bir mağazaya ait tüm dökümanlar (Uygulama Proje...
- otomasyon - scada - haberleşme - yazılım

- AC kıyıcı (bitirme projesi)

- bitirme projesi hakkında fikir önerileriniz?
- robot kol projesi
- Uzay Asansör Projesi Detaylarıyla (ingilizce)
- 2+1 ses sistemi projesi
- KA2418B ile Telefonla Kapı Açma Projesi



Sitemize üyelik ve içeriğin indirilmesi tamamen ücretsizdir. Sitemizde paylaşılan tüm dokümanlar (Tezler, makaleler, ders notları, sınav soru cevaplar, projeler) paylaşımcıların bireysel çalışmaları olup telif hakları kendilerine aittir ya da açık bir şekilde kamusal alana yerleştirilmiş dokümanların birer kopyalarıdır. Kişilerin bireysel çalışmalarını sitemizde yüklemesinde, sitemizde paylaşıma teşvik eden puanlama sisteminin de etkisi büyüktür. Bunlara rağmen hala size ait olan ve burada bulunmasına izin vermediğiniz dokümanlar için iletişim bölümünden yöneticilere bildirmeniz durumunda derhal silineceklerdir.
Powered by phpBB | Translated by phpBB Türkiye | Ads by Google Adsense | Design by Crazy Bat based
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71