Şu an Diğer (Cep Telefonu, haberler, ilanlar,uydu dünyası vs.) kategorisi içerisindeki Teknolojik Haberler forumunda bulunuyorsunuz. Bu sayfada üyelerimizin "Gelen iş telefonlarına dikkat edin !!!" konusundaki problem, görüş ve önerileri okuyabilir ayrıca konu hakkındaki doküman, resim, proje, devre ve programlara ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Üye olduktan sonra sizler de konu hakkında sorular sorabilir ya da yorum ve paylaşım yaparak birikimlerinizi aktarabilirsiniz.
"Kendilerini bakan, milletvekili veya parti il başkanı olarak tanıtarak, telefon açtıkları kişileri işe yerleştirme vaadiyle dolandırdığı" iddia edilen 5 kişinin, 238 yıl 9 aya kadar değişen sürelerle hapse mahkum edilmesi talebiyle dava açıldı.
Cumhuriyet Savcısı Ahmet Adil Kubat'ın hazırladığı iddianamede, "Ali Rıza Karaca ve Sinan Kartalmış'ın suç işlemek için örgüt kurdukları", Halil İbrahim Erbay, Mehmet Alparslan ve Sabahat Kasap'ın ise "örgüte üye oldukları" savunuldu. İddianamede, "şüphelilerin, kendilerini 'Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen', 'Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu', milletvekili ya da parti il başkanıymış gibi aradığı kişilerden işe yerleştirme vaadiyle menfaat temin ettiği" öne sürüldü.
Şüpheli Sabahat Kasap'ın, telefon açtığı kişilere kendini bakan veya milletvekilinin makam sekreteri olarak tanıttığı bildirilen iddianamede, işe yerleştirileceğine ikna edilen kişilerden para almaya ise Kasap ile Erbay ve Alparslan'ın gittiği kaydedildi. İddianamede, "nitelikli dolandırıcılık", "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve üye olmak" suçlarını işlediği öne sürülen şüpheliler hakkında, 238 yıl 9 aya kadar değişen sürelerle hapis talep edildi.
İddianamede, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına ihbar yazısı gönderen Çevre ve Orman Bakanı Eroğlu'nun, kendi ismini kullanan bazı şahısların Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesi Başkonak Köyü Muhtarı Hasan Yurdağ'ı arayarak, "işe yerleştirme vaadiyle kişi başına bin 843 YTL ve evrak almak suretiyle vatandaşları dolandırdığını bildirdiğine" yer verildi. İddianamede, 34 kişinin adı, "müşteki" sıfatıyla yer aldı. Tutuklu bulunan şüpheliler, Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanacak
Gelen iş telefonlarına dikkat edin !!!
Benzer Konular
- alış veriş merkezi elektrik projesi çizerken ne...
- Windows Vista ile gelen SuperFetch ve ReadyBoos... - Güzin Abla'ya Gelen Sorular (Hepsi Gerçektir)
- Dikkat! Nokia'nın böyle modeli yok
- Pic 16F84A ile Basılı Tuşa Karşılık Gelen Ledi ...
- Kredi Kartı Olanlar Dikkat !!!
- Sim kilidi Nasıl Kırılıyor Dikkat edin !!!
- Facebook'a üye iseniz Dikkat !
- Msn'de Virüse dikkat - acil... optoelektronik sınav soruları.. lütfen ...
- Otolarınızın benzini Durumunu Digital takip edin
- midyeden gelen yapıştırıcı...
- Nokia BL-5C batarya bu bataryaya dikkat arkadas...
- Gelen Maillerden IP Öğrenme...
- Dikkat çok önemli !!!!! PKK Hackerleri....!!!!
- Omron VS mini J7 invertör yardım edin...!
Sitemize üyelik ve içeriğin indirilmesi tamamen ücretsizdir. Sitemizde paylaşılan tüm dokümanlar (Tezler, makaleler, ders notları, sınav soru cevaplar, projeler) paylaşımcıların bireysel çalışmaları olup telif hakları kendilerine aittir ya da açık bir şekilde kamusal alana yerleştirilmiş dokümanların birer kopyalarıdır. Kişilerin bireysel çalışmalarını sitemizde yüklemesinde, sitemizde paylaşıma teşvik eden
puanlama sisteminin de etkisi büyüktür. Bunlara rağmen hala size ait olan ve burada bulunmasına izin vermediğiniz dokümanlar için iletişim bölümünden yöneticilere bildirmeniz durumunda derhal silineceklerdir.