Elektrotekno.com Ana Sayfa || Staj defterleri, Deney Raporları, Ders Notları || Staj defterleri


1. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı Elektrik Elektronik Mühendisliği Staj

Açıklama:
Elektrik, Elektronik, Haberleşme ve Otomasyon konularının ağırlıklı olarak konuşulduğu, tartışıldığı ve bilgi paylaşımı yapıldığı forumumuza hoşgeldiniz.
Şu an E-kütüphane (Elektrik, elektronik ve haberleşme konularında) kategorisi içerisindeki Staj defterleri forumunda bulunuyorsunuz.
Bu sayfada üyelerimizin "1. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı Elektrik Elektronik Mühendisliği Staj" konusundaki problem, görüş ve önerileri okuyabilir ayrıca konu hakkındaki doküman, resim, proje, devre ve programlara ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Üye olduktan sonra sizler de konu hakkında sorular sorabilir ya da yorum ve paylaşım yaparak birikimlerinizi aktarabilirsiniz.
Forumdan tam olarak yararlanabilmek için üye olmayı unutmayınız!
Kayıt: 30 Oca 2008
Mesajlar: 7

Offline
eseselo26
Tarih: 04 09 2008 16:47

1. 1. HAVA İKMAL BAKIM MERKEZİ KOMUTANLIĞI

Genel Bilgiler

Komutan: Hava Pilot Tümgeneral Semih BİRDOĞAN

1.1. KURULUŞ VE GÖREVLERİ

1. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı 1925 yılında “Eskişehir Tayyare Tamirhanesi” ismiyle hizmete başlamıştır. 1975 yılında ise şimdiki ismini almıştır. 1000000 alana sahip 1.Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı yaklaşık 3000 çalışana sahip askeri bir kuruluştur. Kuruluş, uçakların bakımı, yenileme, tadilat ve modernizasyonu ile yapısal parça onarım hizmetleri, uçak ve helikopter güç gruplarının bakım, yenileme (revizyon), tadilat ve modernizasyonu, fonksiyonel testi (bremze) ile yapısal parça onarım hizmetleri, hava araçları ve havacılık yer sistemleri ile bunların güç gruplarına ait aksesuarların bakım, yenileme (revizyon) ve tadilatları ile fonksiyonel testleri, hava araçları ile bunların güç gruplarına ait aviyoniklerin bakımı yenileme (revizyon), tadilat/modernizasyonları ile fonksiyonel testleri, kalibrasyon hizmetleri, uçak, helikopter, havacılık yer sistemleri ile bunların güç grupları ünite ve aksesuarlarına ait yapısal parça, malzeme ve takımların tasarım ve imalatı, uçuş test ve ölçümlendirme kabiliyeti, bilgisayar destekli yapısal analiz kabiliyeti, bilgisayar destekli aerodinamik analiz kabiliyeti ve kalite laboratuarları faaliyetleri alanlarında hizmet vermektedir. 1. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı NATO-AQAP-110, TS-EN-ISO-9001, JAR-145 Sivil Havacılık Bakım Yetki Sertifikası, TS-EN-ISO-14001, GEAE Firması Kalite Uygunluk Sertifikası, IAI Firması Kalite Uygunluk Sertifikası, TAI Firması Kalite Uygunluk Sertifikası, THY Firması Kalite Uygunluk Sertifikası, ABD Hava Kuvvetleri Yağ Analiz Laboratuvarı Yeterlilik Sertifikası, ABD Hava Kuvvetleri Oksijen-Azot Analiz Laboratuvarı Yeterlilik Sertifikası ve ABD Hava Kuvvetleri Kalibre Laboratuvarı Yeterlilik Sertifikası gibi kalite sertifikalarına sahiptir.



1. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı Elektrik Elektronik Mühendisliği Staj


Benzer Konular

- elektronik parçaları internet aracılığı ile nerden isteyim

- teiaş staj - röle ve trafo bakım ağırlıklı
- 1 Kat elektrik tesisat projesi
- elektrik elektronik müh. alan tercihi
- elektronik mühendisi yedek subay ne yapar?
- smm belgesı ıcın eksık dersı olan elektrik-elektronik mühendisleri için
- Elektrik Tesisat Çizim Programı 5.1.8
- Türkiye Radyo-Televizyon Kurumu Eletrik ve Elektronik Teknisyeni Alım İlanı
- Negatif iyon ve Ozon Jenaratörü (hava temizleyici)

- elektronik mühendisi adaylarına bir elektronik mühendisinden tavsiyeler

- elektronik deney föyü

Sitemize üyelik ve içeriğin indirilmesi tamamen ücretsizdir. Sitemizde paylaşılan tüm dokümanlar (Tezler, makaleler, ders notları, sınav soru cevaplar, projeler) paylaşımcıların bireysel çalışmaları olup telif hakları kendilerine aittir ya da açık bir şekilde kamusal alana yerleştirilmiş dokümanların birer kopyalarıdır. Kişilerin bireysel çalışmalarını sitemizde yüklemesinde, sitemizde paylaşıma teşvik eden puanlama sisteminin de etkisi büyüktür. Bunlara rağmen hala size ait olan ve burada bulunmasına izin vermediğiniz dokümanlar varsa iletişim bölümünden yöneticilere bildirmeniz durumunda derhal silineceklerdir.
Powered by phpBB | Translated by phpBB Türkiye | Ads by Google Adsense | Design by Crazy Bat based
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72