Elektrotekno.com Ana Sayfa || Genel Elektrik-Elektronik


elektrik sözleşme örneği

Açıklama:
Elektrik, Elektronik, Haberleşme ve Otomasyon konularının ağırlıklı olarak konuşulduğu, tartışıldığı ve bilgi paylaşımı yapıldığı forumumuza hoşgeldiniz.
Şu an Kod Paylaşım ve Soru Cevap Alanı kategorisi içerisindeki Genel Elektrik-Elektronik forumunda bulunuyorsunuz.
Bu sayfada üyelerimizin "elektrik sözleşme örneği" konusundaki problem, görüş ve önerileri okuyabilir ayrıca konu hakkındaki doküman, resim, proje, devre ve programlara ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Üye olduktan sonra sizler de konu hakkında sorular sorabilir ya da yorum ve paylaşım yaparak birikimlerinizi aktarabilirsiniz.
Forumdan tam olarak yararlanabilmek için üye olmayı unutmayınız!
Kayıt: 09 May 2006
Mesajlar: 8

Offline
boraayzit
Tarih: 09 05 2006 15:22

elk sozlesme ornegi

SÖZLEŞME



1 – SÖZLEŞMENİN TARAFLARI, KONUSU VE EKLERİ

Bir tarafta ……………………………… adresinde bulunan …………………. (Bundan sonra kısaca ……… olarak anılacaktır.), diğer taraftan ……………………………….adresinde bulunan ………………… (Bundan sonra kısaca ……………. olarak anılacaktır.) arasında aşağıdaki şartlarla işbu sözleşme akit olunmuştur.

1.1. Sözleşmenin Konusu

Sözleşme konusu iş, …………………. inşa edeceği, …………………………………. inşaatı işinde, …………….. teklifi kapsamındaki elektrik tesisatı işlerinin malzeme temini ve yerine montajının …………..tarafından yapılması işidir. Adı geçen işlerin tümü iş bu sözleşmenin konusu olup ……………bu işlerin tümünü sözleşme kapsamı içerisinde ve ekteki iş programı çerçevesinde .
Kayıt: 10 May 2006
Mesajlar: 58

Offline
tharolka
Tarih: 15 05 2006 14:38

teşekkürler
Başa dön



elektrik sözleşme örneği


Benzer Konular

- smm belgesı ıcın eksık dersı olan elektrik-elektronik mühendisleri için

- Elektrik Makinaları Ödevi[Dönem Ödevi]
- Özel Hastane "Tüm Sistemleriyle" Elektrik Projeleri
- MEB Elektrik makinaları 4 Senkron makinalar
- Sakarya Üniversitesi Elektrik Makina Ders Notları (görsel olarak destekli)
- ZKU Elektrik-Tesisleri sunumları
- Elektrik Tesislerinde Koruma
- ZKU Elektrik-Tesisleri sunumları
- İşyeri Güç Artırımı için Uygulama proje Örneği

- Konut Elektrik Uygulama Projesi(408 m2 13460w)

- elektrik -elektronik mühendisliği diye birşey olur mu?

Sitemize üyelik ve içeriğin indirilmesi tamamen ücretsizdir. Sitemizde paylaşılan tüm dokümanlar (Tezler, makaleler, ders notları, sınav soru cevaplar, projeler) paylaşımcıların bireysel çalışmaları olup telif hakları kendilerine aittir ya da açık bir şekilde kamusal alana yerleştirilmiş dokümanların birer kopyalarıdır. Kişilerin bireysel çalışmalarını sitemizde yüklemesinde, sitemizde paylaşıma teşvik eden puanlama sisteminin de etkisi büyüktür. Bunlara rağmen hala size ait olan ve burada bulunmasına izin vermediğiniz dokümanlar varsa iletişim bölümünden yöneticilere bildirmeniz durumunda derhal silineceklerdir.
Powered by phpBB | Translated by phpBB Türkiye | Ads by Google Adsense | Design by Crazy Bat based
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72