Elektrotekno.com Ana Sayfa || Konu Dışı

Azrail (yaşanmış olay)

Açıklama:
Elektrik, Elektronik, Haberleşme ve Otomasyon konularının ağırlıklı olarak konuşulduğu, tartışıldığı ve bilgi paylaşımı yapıldığı forumumuza hoşgeldiniz.
Şu an Diğer (Cep Telefonu, haberler, ilanlar,uydu dünyası vs.) kategorisi içerisindeki Konu Dışı forumunda bulunuyorsunuz.
Bu sayfada üyelerimizin "Müthiş Bir resim" konusundaki problem, görüş ve önerileri okuyabilir ayrıca konu hakkındaki doküman, resim, proje, devre ve programlara ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Üye olduktan sonra sizler de konu hakkında sorular sorabilir ya da yorum ve paylaşım yaparak birikimlerinizi aktarabilirsiniz.
Forumdan tam olarak yararlanabilmek için üye olmayı unutmayınız!
seko1001
Tarih: 26 02 2008 13:22

OLAY gerçekten yaşanmış

*YAŞANMIŞ GERÇEK OLAY
*adamın biri arabasıyla giderken yolda bir yolcu alır arabaya.... adam arka tarafa biner.....şöför...
- eee hemşerim kimsin nereye gidersin...der....yolcu
- ben Azrailim..canını almaya geldim der...... şöför alaycı bir tavırla
- sen mi Azrailsin der..yaw senin gibi Azrail olurmu hiç der....
yolcu sakin bir tavırla sen daha önce Azrail gördünmüde tarif ediyorsun der...ve ekler yolcu....
- inanmadın bana öylemi der....şöför
- inanmadım tabii der......yolcu
- o zaman 200 metre ileride bir adam daha alacaksın der..... gerçekten de adamın dediği gibi şöför 200 metre ilerde bir yolcu daha alır..
ama yolcu ön tarafa oturur...olaylar bundan sonra daha da enteresanlaşır.....şöför yanındakine...
- ee sen klimsin nereye gidersin der....öndeki
- abi ben merkezde biryerde indirirsen çok sevinirim adım felanca der......şöför
- yaw şu arkadaki adam bana Azrailim diyo görüyonmu şu herifi hem iyilik ediyoz hemde dalga geçiyor zibidi der....
öndeki arkaya bakar ama kimse yoktur....öndeki
- abi arkada kimse yokki.....
şöför hışımla arkaya bakar ve
- körmüsün be adam arkada oturuyorya der.....
öndeki arkaya bir daha bakar ve
- abi senin kafan iyimi yoksa dalga mı geçiyorsun der...bu sefer arkadaki söze girer....
- gördünmü der öndeki beni ne duyabilir nede görebilir der şöföre. şöför bir anda dizlerinin bağı çözülür bet beniz atar....arkadaki şöföre...
- hadi der arabayı kenara çek 2 rekat namaz kıl canını alacam der..... şöför ağlamaklı çaresiz bir şekilde arabayı kenara çeker ve iner arabadan.....
sonra....
sonra ne olmuş biliyormusunuz?????
adamlar arabayı aldığı gibi kaçmışlar...

crocodile
Tarih: 26 02 2008 19:42

adamlardaki akla bak seytan gibiler Very Happy
Başa dön
seko1001
Tarih: 27 02 2008 12:47

ben okuduğumda gerçekten arkada azrail var zannettim.
hani bahsederler ya böyle hikayelerden.
sonra hırsız olayına dönünce neye uğradığımı şaşırdım.
hiç beklemediğim bir sondu.
gerilim filmlerinde böyle şaşırtmaca yok. Very Happy
Başa dön

La_Gazetta
Tarih: 25 03 2008 16:57

Very HappyVery Happy haheahe evet bu cidden yaşanmış bir olay bende bir yerde okumuştum . Nasıl insanlar var ya..Very HappyD
Başa dön

ultracemnova
Tarih: 11 04 2008 10:29

şeytani plan!

banada bir arkadaş anlatmıştı gerçekten şok oldum ya.....bizim türklerin aklı neden hep bunlara çalışır anlamadım gitti.şeytani bir plan gerçekten...biraz da hatta bayada insani duyguları sömürmek aslında ama neyse....ben olsam napardım diye düşünmeye başladım ama heralde yutmazdım ya Shocked
Başa dön

Azrail (yaşanmış olay)