Açıklama:
Elektrik, Elektronik, Haberleşme ve Otomasyon konularının ağırlıklı olarak konuşulduğu, tartışıldığı ve bilgi paylaşımı yapıldığı forumumuza hoşgeldiniz.
Şu an Diğer (Cep Telefonu, haberler, ilanlar,uydu dünyası vs.) kategorisi içerisindeki Konu Dışı forumunda bulunuyorsunuz.
Bu sayfada üyelerimizin "ayırıcı açılırken nasıl bir kıvılcım luşuyor hiç gördünüz mü." konusundaki problem, görüş ve önerileri okuyabilir ayrıca konu hakkındaki doküman, resim, proje, devre ve programlara ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Üye olduktan sonra sizler de konu hakkında sorular sorabilir ya da yorum ve paylaşım yaparak birikimlerinizi aktarabilirsiniz.
Forumdan tam olarak yararlanabilmek için üye olmayı unutmayınız!
içtiğim ikinci güzel marmara şarabının mantarını türbişonla açtığımda bir garip olayla karşılaştım.mantarın şarap şişesinin içindeki ucu neden şişenin dışarıda kalan ucuna göre çap olarak daha geniş.Halbuki şişenin ağzı düzgün bir silindir...
Alım size konu dışı...................
NOT:lütfen bilinçli cevap verin.
"Bilinçli" bir cevap isteyen insanın da "bilinçli" olması şarttır bence.Ve "bilinçli" bir insanın da içki içmesi ve burada bunun muhabbetini yapması bana pek "bilinçli" bir davranış olarak gelmedi.Sana şurada bahsedilen konuyu okumanı tavsiye ediyorum.
http://elektrotekno.com/about18093.html
Sizin bilinçliliğiniz sanırım şu çağdaşlığı soyunup bara gitmek,içip kendinden geçmek,evlilik dışı ilişki kurmak... olarak görenlerle aynı temele dayanıyor.
İyi tarafından bakacak olursak(o tarafı ben bulamadım) sanırım kastedtiğiniz bu soruya bilimsel bir cevap.Ancak buna bir içkinin adeta propagandasını yaparak girmeniz buna cevabın bilimselliğini bitiriyor.Bu konu dışı konu bence bu forumun da dışında bir meyhane muhabbeti olacak türden.
Başa dön
turkroniknet yazmış
"Bilinçli" bir cevap isteyen insanın da "bilinçli" olması şarttır bence.Ve "bilinçli" bir insanın da içki içmesi ve burada bunun muhabbetini yapması bana pek "bilinçli" bir davranış olarak gelmedi.Sana şurada bahsedilen konuyu okumanı tavsiye ediyorum.
http://elektrotekno.com/about18093.html
Sizin bilinçliliğiniz sanırım şu çağdaşlığı soyunup bara gitmek,içip kendinden geçmek,evlilik dışı ilişki kurmak... olarak görenlerle aynı temele dayanıyor.
İyi tarafından bakacak olursak(o tarafı ben bulamadım) sanırım kastedtiğiniz bu soruya bilimsel bir cevap.Ancak buna bir içkinin adeta propagandasını yaparak girmeniz buna cevabın bilimselliğini bitiriyor.Bu konu dışı konu bence bu forumun da dışında bir meyhane muhabbeti olacak türden.
Yazdıklarınız karşısında sadece üzüntü duydum... slaytı inceledim...Şunu diyebilirim tıpkı din istismarında olduğu gibi(hani dini alet ederek ayrımcılık yapan) vatanını benim kadar seven bazı insanlar(bu siz oluyorsunuz) bayrak,şehit,vatan gibi kelimeleri sanki biz anlamıyormuşuz ve biz sevmiyormuşuz gibi bunları bizim gözümüze sokulması ve hangimiz daha çok vatansever hangimiz daha çok şehitlerimize ağlıyor gibi şeylerle uğraşan(bu yine sizsiniz) insanların muabbetinden sıkıldım.... vatanımı seviyorum en az sizin kadar,ölen her şehide ağlıyorum en az sizin kadar..... ama şu yazdıklarınızdaki ahkam kesmeyi de kınıyorum.
NOT:cevap yazmayın.eğer yazacaksanız mailime gönderin.
tyler_has_a_vision@hotmail.com (burası atışma meydanı deil...)
Osmanlıda Uyarı Levhalarıadlı konunuzda yanlış anlaşıldınız bunu görebiliyorum...
Başa dön
şarap mantarı hakkında