Elektrotekno.com Ana Sayfa || Konu Dışı

şanlı bayrağımız

Açıklama:
Elektrik, Elektronik, Haberleşme ve Otomasyon konularının ağırlıklı olarak konuşulduğu, tartışıldığı ve bilgi paylaşımı yapıldığı forumumuza hoşgeldiniz.
Şu an Diğer (Cep Telefonu, haberler, ilanlar,uydu dünyası vs.) kategorisi içerisindeki Konu Dışı forumunda bulunuyorsunuz.
Bu sayfada üyelerimizin "Kaçak ADSL kullanımında artış" konusundaki problem, görüş ve önerileri okuyabilir ayrıca konu hakkındaki doküman, resim, proje, devre ve programlara ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Üye olduktan sonra sizler de konu hakkında sorular sorabilir ya da yorum ve paylaşım yaparak birikimlerinizi aktarabilirsiniz.
Forumdan tam olarak yararlanabilmek için üye olmayı unutmayınız!

kck87
Tarih: 16 02 2007 02:49

şanlı bayrağımız

şanlı bayrağımız

şanlı bayrağımız

şanlı bayrağımız

şanlı bayrağımız

şanlı bayrağımız

şanlı bayrağımız

şanlı bayrağımız

şanlı bayrağımız

">şanlı bayrağımız
huozer
Tarih: 16 02 2007 10:15

teşkkür ederiz eline sağlık...
Başa dön

qartalim
Tarih: 20 02 2007 16:52

bu güzel emeğin için saol
Başa dön

kck87
Tarih: 20 02 2007 16:59

asıl ben sizlere teşekkür ederim saolasınız Wink
Başa dön

harmonik2
Tarih: 20 02 2007 20:05

bu bir çelişki değil mi?

kck87
iyi güzel yazmışsın 'Bu ülkede yaşayan her insanın bağımsızlığını ve demokrasisini borçlu olduğu insan ATATÜRK... ' diye ama 'ya sev ya terk et' direkyek Fransız faşistlerinin söylemlini kullanıyorsun!demokrasi mi faşizm mi?benim kafam karıştı senin tercihin ne?(bilindiği gibi 'ya sev ya terket' söylemi ikinci dünya savaşında fransız faşistlerinin fransadaki demokrat kesmi sindirmek için kullandıkları bir söylemdir)
Başa dön

emre_özcan
Tarih: 20 02 2007 21:17

harmonik2 yazmış
kck87
iyi güzel yazmışsın 'Bu ülkede yaşayan her insanın bağımsızlığını ve demokrasisini borçlu olduğu insan ATATÜRK... ' diye ama 'ya sev ya terk et' direkyek Fransız faşistlerinin söylemlini kullanıyorsun!demokrasi mi faşizm mi?benim kafam karıştı senin tercihin ne?(bilindiği gibi 'ya sev ya terket' söylemi ikinci dünya savaşında fransız faşistlerinin fransadaki demokrat kesmi sindirmek için kullandıkları bir söylemdir)

faşizm ne sen biliyon mu demokrasi dedi şey bu ülkeye ihanette bulunanları burada yaşatmak mı 3000 yıllık tarihimizde hiç bir zaman faşit bir idare olmamıştır bundan sonra da olmaz asıl faşist avrupa dır...şehit kanlarıyla oluşturuş bayramığımız güzel resimlerini göderdiğin için teşekkürler kick87
Başa dön

yalcinaygul
Tarih: 20 02 2007 21:51

emre_özcan yazmış
harmonik2 yazmış
kck87

faşizm ne sen biliyon mu demokrasi dedi şey bu ülkeye ihanette bulunanları burada yaşatmak mı 3000 yıllık tarihimizde hiç bir zaman faşit bir idare olmamıştır bundan sonra da olmaz asıl faşist avrupa dır...şehit kanlarıyla oluşturuş bayramığımız güzel resimlerini göderdiğin için teşekkürler kick87

emre_özcan arkadaşım maalesef duygularınla bu paragrafları yazmışsın...arkadaşımız harmonk2 güzel yazmış...bende bir kaynaktan faşizmi tanıtim:
toplumun benzerliklerini one cikartip belli bir tip yaratan bir yonetimdir. butun toplumu ayni tip insandan olusturup o tiplerin destekleyecegi bir yonetim olusturulur. genelde diktatorluktur, halkin cogunlugu ayni tip insan oldugundan muhalefet yoktur. benzerlik temasi birlik ve beraberlik icin kullanilir. insanlar degisik amaclar icin birlestirilip birey halinde degil grup halinde kullanilir. yonetim gucunu tek tip insan olusturulmasindan aldigindan o tipleme uymayan her bireyi yok etme ya da baski altina alma yoluna gider. genelde irk onemli bir birlestirici oge oldugundan irk kullanilir o yuzden genelde fasist yonetimler irkci olmuslardir. ama bu sart degildir. mesela son zamanlara kadar ki iran da yeterince fasisttir, irk yerine din kullanilmistir.

Bir de bu LÜMPEN'İN tanımını yapmak gerek:
toplumlarda sınıfını bulamamı$ serseri mayın niteliindeki kucuk topluluklardır.ulkemizde i$ bulmak ya da $ehirle$mek(!) adına buyuk hayaller ve umutlarla koylerinden buyuk $ehirlere ta$ınarak yeterli sanayileşme olmadiindan i$siz-bu nedenle evsiz-,koylu_kentli sınıfları arasında kalmı$ insan grupları;her nekadar zaman zaman varo$larla karı$tırılsalar da lumpenler varo$larin bir ust kademesi gibi de du$unulebilir.i$ci sinifindan olup da bilincsiz olan ki$i yani kendisinin i$ci sinifina dahil oldugunu bilmeyen ki$i daha dogrusu.turkiye'deki ırkçı , faşist kafalı i$ciler ornek olarak gösterilebilir....
Başa dön

emre_özcan
Tarih: 22 02 2007 20:47

faşizm ülkesine vatandaşlık bağıyla bağlanış olup da onu kendinden aşşağı görendir anayasamızın 66.maddesine göre Türkiye cumhuriyetine vatandaşlık bağıyla bağlanmış herkes TÜRK tür.yani bu ülkede yaşayan herhangi birisi ben türk üm dedikten sonra kimse o na senin deden şuydu sen buralarda doğmamışsın onun için sen bizden değilsin diyemez ve bunun da birisinin söyleyeceğine inanmam. ya sev ya terket de bu vatanın ekmeğini yiyip bu vatana ihanet edenler için söylenmiştir bugünlerde maalesef bu sözün önemi artmıştır.
birde ben artık bu faşizm tartışmalarına en azından bu topic de kendi adıma son veriyor çünkü burada hepimizin için herşeyden değerli olan TÜRK bayrağı var.hepimiz bu vatan ve bu millet için varız...
Başa dön

şanlı bayrağımız