Elektrotekno.com Ana Sayfa || Staj defterleri, Deney Raporları, Ders Notları || Ders notları


plc s7-300 yüksek değerli Ob ler

Açıklama:
Elektrik, Elektronik, Haberleşme ve Otomasyon konularının ağırlıklı olarak konuşulduğu, tartışıldığı ve bilgi paylaşımı yapıldığı forumumuza hoşgeldiniz.
Şu an E-kütüphane (Elektrik, elektronik ve haberleşme konularında) kategorisi içerisindeki Ders notları forumunda bulunuyorsunuz.
Bu sayfada üyelerimizin "plc s7-300 analog değerler" konusundaki problem, görüş ve önerileri okuyabilir ayrıca konu hakkındaki doküman, resim, proje, devre ve programlara ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Üye olduktan sonra sizler de konu hakkında sorular sorabilir ya da yorum ve paylaşım yaparak birikimlerinizi aktarabilirsiniz.
Forumdan tam olarak yararlanabilmek için üye olmayı unutmayınız!
Kayıt: 11 Mar 2006
Mesajlar: 91

Offline
ozgururhan
Tarih: 17 03 2006 12:27

s7 300 yüksek değerli Ob ler

---------------------------
SPS S7-300 DERS NOTLARI YÜKSEK DEĞERLİKLİ "OB" LER
XIII. YÜKSEK DEĞERLİKLİ "OB" LER
Not: Yüksek değerlikli OB'ler ile ilgili aşağıda yer alan bilgiler ayrıntılı bir çalışma sonucu oluşturulmamıştır. Sadece konu hakkında genel bilgi olması açısından verilmiştir. Ayrıntılı bilgi "SIEMENS, Sistem ve Standart fonksiyonlar" kitaplarından temin edilebilir.
Organizasyon modülleri ( OB'ler ) CPU işletim sistemi ile kullanıcı programı arasında arabirim oluştururlar. Daha öncede anlatıldığı gibi ana program OB 1 içerisinde çalışır. Yüksek değerlikli OB lerin yardımı ile program aşağıda sıralandığı gibi özel bir isteği gerçekleştirmek üzere kesilebilir.
- CPU'nun ilk veya daha sonraki çalışmalarında
- Her çevrimde veya zamana bağlı takt oluştuğunda
- Belirlenen saat veya günlerde
- İşlem sonrası veya verilen zaman süresince
- Hata veya süreç alarmı oluştuğunda
* : CPU 314'de var olan modüller

2 Kullanıcı bu konu için ozgururhan arkadaşımıza teşekkür ettiler




plc s7-300 yüksek değerli Ob ler


Benzer Konular

- yüksek lisans ne kadar yararlı

- yüksek gerilim/yüksek güç sigortalarının seçimi ile şebeke kısa devreleri arasın
- yüksek lisans tezimi bitirmek isteyen bir arkadaşıma konu arırıyoruz?
- Yüksek Gerilim Tekniği ders notu
- yüksek gerilimde darbe gerilimlerin ölçülmesi
- Yüksek Gerilim Tekniği ile ilgili basit bir soru
- Yüksek Frekans (HF)
- Yüksek gerilimle ilgil videolar
- indirici merkez ve yüksek gerilim enerji nakil hattı projesi - istek

- Yüksek watt ta anfi çalışması

- petrol rafinerilerinde yüksek gerilim sistemlerinin topraklanması

Sitemize üyelik ve içeriğin indirilmesi tamamen ücretsizdir. Sitemizde paylaşılan tüm dokümanlar (Tezler, makaleler, ders notları, sınav soru cevaplar, projeler) paylaşımcıların bireysel çalışmaları olup telif hakları kendilerine aittir ya da açık bir şekilde kamusal alana yerleştirilmiş dokümanların birer kopyalarıdır. Kişilerin bireysel çalışmalarını sitemizde yüklemesinde, sitemizde paylaşıma teşvik eden puanlama sisteminin de etkisi büyüktür. Bunlara rağmen hala size ait olan ve burada bulunmasına izin vermediğiniz dokümanlar varsa iletişim bölümünden yöneticilere bildirmeniz durumunda derhal silineceklerdir.
Powered by phpBB | Translated by phpBB Türkiye | Ads by Google Adsense | Design by Crazy Bat based
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72