Açıklama:
Elektrik, Elektronik, Haberleşme ve Otomasyon konularının ağırlıklı olarak konuşulduğu, tartışıldığı ve bilgi paylaşımı yapıldığı forumumuza hoşgeldiniz.
Şu an Diğer (Cep Telefonu, haberler, ilanlar,uydu dünyası vs.) kategorisi içerisindeki Cep Telefonları forumunda bulunuyorsunuz.
Bu sayfada üyelerimizin "Nokia BL-5C batarya bu bataryaya dikkat arkadaslar..." konusundaki problem, görüş ve önerileri okuyabilir ayrıca konu hakkındaki doküman, resim, proje, devre ve programlara ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Üye olduktan sonra sizler de konu hakkında sorular sorabilir ya da yorum ve paylaşım yaparak birikimlerinizi aktarabilirsiniz.
Forumdan tam olarak yararlanabilmek için üye olmayı unutmayınız!
Merhaba arkadaşlar,
Sony Ericsson K810i telefonum var ancak Türkçe dil paketi mevcut değil. Türkçe dil paketi yüklemek istiyorum (software update de olabilir) Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaş var mıdır acaba rica etsem?
teşekkürler
Nasıl bir yardım istiyorsun dostum?Programı bulup nasıl çalıştığınımı anlatmamızı istiyorsun yoksa update nin nasıl yapıldığını mı öğrenmek istiyorsun?Zaten SonyEricsson'un sitesiden update i indirdiğin ve bilgisayarına kurduğun zaman senden telefonunu bilgisayara bağlaman isteniyor ve gerekli yönergeleri takip ederek yüklemeyi yapıyorsun.Aklıma takılan nokta senin telefonun yurtdışından mı gelme,yoksa Türkiye'den mi aldın?Çünkü update yaparken bu farkediyor.
Başa dön
vecttra yazmış
Nasıl bir yardım istiyorsun dostum?Programı bulup nasıl çalıştığınımı anlatmamızı istiyorsun yoksa update nin nasıl yapıldığını mı öğrenmek istiyorsun?Zaten SonyEricsson'un sitesiden update i indirdiğin ve bilgisayarına kurduğun zaman senden telefonunu bilgisayara bağlaman isteniyor ve gerekli yönergeleri takip ederek yüklemeyi yapıyorsun.Aklıma takılan nokta senin telefonun yurtdışından mı gelme,yoksa Türkiye'den mi aldın?Çünkü update yaparken bu farkediyor.
Merhba vecttra,
telefonum yurt dışından geldi bu nedenle TR yüklü değil. Sony Ericsson un sitesindeki benim işimi görür mü acaba?
tşk.
Başa dön
Evet Sonyericsson'un sitesindeki update programı işini görür ama telefonunu Türkçe yapman için SonyEricsson'un herhangi bir sebeple K810'a güncelleme çıkarmış olması gerekir.Eğer k810 için güncelleme yoksa çıkasıya kadar beklemek zorundasın yada cep forum sitelerinden program yardımıyla kendin özel olarak Türkçe'ye çevireceksin.SonyEricsonn'un sitesindeki güncellemeyi dene eğer olmazsa o zaman tekrar belirtirsin çaresine bakarız
Başa dön
CID53 sorunu
vecttra yazmış
Evet Sonyericsson'un sitesindeki update programı işini görür ama telefonunu Türkçe yapman için SonyEricsson'un herhangi bir sebeple K810'a güncelleme çıkarmış olması gerekir.Eğer k810 için güncelleme yoksa çıkasıya kadar beklemek zorundasın yada cep forum sitelerinden program yardımıyla kendin özel olarak Türkçe'ye çevireceksin.SonyEricsonn'un sitesindeki güncellemeyi dene eğer olmazsa o zaman tekrar belirtirsin çaresine bakarız
merhaba vecttra,
sonyericsson un sitesinden update tool unu indirdim ve güncelledim ancak telefonum CID53 oldu. Bunun manasını bilyorsundur. Sony Ericsson, kullanıcının patch ve benzeri sw değişikliklerini yapmasını istemiyor. Bu nedenle güncelleme sonrasında CID53 oluyor telefon. Henuz tam anlamıyla CID53 flash toollarından randıman alınamadığı için istenen değişiklikler de yapılamıyor ama kısa süre sonra yapılacağını tahmin ediyorum. bi süre daha beklemekte fayda var kanaatindeyim.
teşekkürler ilgin için.
Başa dön
Doğru SonyEricsson un en çok bu özelliğini sevmiyorum işte.Telefona yazılım yüklemeyi yada müdahale edilmesine izin vermiyor.CID53 yüklendiyse bazı şeyleri yapamazsın.Mesela flash menü yükleyemezsin.Ama eğer yüklediğin flashı başka flash programlarıyla silersen birşeyler yapabilirsin belki.Ama onlardada Sonyericsson un servisine gönderdiğinde telefonu kesinli garanti kapsamına almıyorlar.Bu konuda çok sıkıcılar...
Başa dön
K810i Sw update hakkında