Açıklama:
Elektrik, Elektronik, Haberleşme ve Otomasyon konularının ağırlıklı olarak konuşulduğu, tartışıldığı ve bilgi paylaşımı yapıldığı forumumuza hoşgeldiniz.
Şu an E-kütüphane (Elektrik, elektronik ve haberleşme konularında) kategorisi içerisindeki Tezler, Makaleler vb. forumunda bulunuyorsunuz.
Bu sayfada üyelerimizin "Biyogaz üretim tesisi Sunumu" konusundaki problem, görüş ve önerileri okuyabilir ayrıca konu hakkındaki doküman, resim, proje, devre ve programlara ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Üye olduktan sonra sizler de konu hakkında sorular sorabilir ya da yorum ve paylaşım yaparak birikimlerinizi aktarabilirsiniz.
Forumdan tam olarak yararlanabilmek için üye olmayı unutmayınız!
Bir Biyoreaktör Sisteminin Gürbüz Nörokontrolü
Bu çalışmada literatürde bazı çalışmalara konu olmuş biyoreaktör kontrol problemi ele alınmıştır. Çalışmada sistem parametrelerinin sıcaklıkla değişim gösterdiği durum ele alınmış, nominal sistem için daha önce geliştirilen nonlineer kontrolörün kararsız olduğu, sayısal gözlemlere dayanarak türetilen bir nörokontrolör ile sistemin durum değişkenlerinin belirli bir sıcaklık aralığı için istenen değerlere yönlendirilebildiği gösterilmiştir.
Bir Biyoreaktör Sisteminin Gürbüz Nörokontrolü
Benzer Konular
- güneş-rüzgar hibrid enerji üretim sisteminin incelenmesi
- pem yakıt pili ve güneş gözesi karma enerji sisteminin matlab ile dinamik modell
- XP İşletim Sisteminin Hızlı ve Kararlı Çalışması için Yapılması Gereken Ayarlar
- Elektrik Dağıtım Sisteminin Bilgisayarla Programlanması Ve Otomasyon
- Bir Biyoreaktör Sisteminin Gürbüz Nörokontrolü
- bir elektrikli asansör sisteminin bulanık mantık tekniği ile denetimi
- Mikroislemci Kontrollü Top-Çubuk Sisteminin Tasarımı ve Gerçeklenmesi
- bankalar için qmatic sisteminin bulanık mantık ile tasarımı ve modellenmesi
- Bir Manyetik Askı Sisteminin Kontrolünde Dört Yöntemin Karşılaştırılması
- Bir Biyoreaktör Sisteminin Gürbüz Nörokontrolü
Sitemize üyelik ve içeriğin indirilmesi tamamen ücretsizdir. Sitemizde paylaşılan tüm dokümanlar (Tezler, makaleler, ders notları, sınav soru cevaplar, projeler) paylaşımcıların bireysel çalışmaları olup telif hakları kendilerine aittir ya da açık bir şekilde kamusal alana yerleştirilmiş dokümanların birer kopyalarıdır. Kişilerin bireysel çalışmalarını sitemizde yüklemesinde, sitemizde paylaşıma teşvik eden
puanlama sisteminin de etkisi büyüktür. Bunlara rağmen hala size ait olan ve burada bulunmasına izin vermediğiniz dokümanlar için iletişim bölümünden yöneticilere bildirmeniz durumunda derhal silineceklerdir.