Elektrotekno.com Ana Sayfa || Teknolojik Haberler


Yeni Çıkacak Prince Of Persia'nın Ekran Görüntüleri İlk Kez !!!

Açıklama:
Elektrik, Elektronik, Haberleşme ve Otomasyon konularının ağırlıklı olarak konuşulduğu, tartışıldığı ve bilgi paylaşımı yapıldığı forumumuza hoşgeldiniz.
Şu an Diğer (Cep Telefonu, haberler, ilanlar,uydu dünyası vs.) kategorisi içerisindeki Teknolojik Haberler forumunda bulunuyorsunuz.
Bu sayfada üyelerimizin "Sony'den USB flash bellekler" konusundaki problem, görüş ve önerileri okuyabilir ayrıca konu hakkındaki doküman, resim, proje, devre ve programlara ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Üye olduktan sonra sizler de konu hakkında sorular sorabilir ya da yorum ve paylaşım yaparak birikimlerinizi aktarabilirsiniz.
Forumdan tam olarak yararlanabilmek için üye olmayı unutmayınız!
Kayıt: 24 Nis 2008
Mesajlar: 406
Konum: Sakarya Üniversitesi
Offline
vecttra
Tarih: 25 05 2008 13:25

Prince Of Persia serisinin son oyununun henüz ismi bile açıklanmamışken, çalışma aşamasındaki resimleri internete düştü. Oyunun yapımcısı Ubisoft henüz oyunun ismini bile açıklamamışken böyle bir olaya ne diyecek merak ediyoruz. Resimlere baktığımızda bizleri yine sürükleyici bir senaryo, göz kamaştırıcı mükemmel bölümler ve yine birbirinden zorlu düşmanlar bekliyor gibi.
Resimler grafiklerin nasıl olacağı konusunda pek yardımcı olmasada, karakter özellikleri ve düşmanların nasıl olacağını biraz anlatıyor. Önümüzdeki günlerde yeni bir video yayımlanması beklenen oyun 2009 yılının başlarında çıkması bekleniyor.

Yeni Çıkacak Prince Of Persia'nın Ekran Görüntüleri İlk Kez !!!

Yeni Çıkacak Prince Of Persia'nın Ekran Görüntüleri İlk Kez !!!

Yeni Çıkacak Prince Of Persia'nın Ekran Görüntüleri İlk Kez !!!

Yeni Çıkacak Prince Of Persia'nın Ekran Görüntüleri İlk Kez !!!

Yeni Çıkacak Prince Of Persia'nın Ekran Görüntüleri İlk Kez !!!
Kayıt: 13 Oca 2008
Mesajlar: 21
Konum: sakarya
Offline
deep_blue
Tarih: 25 05 2008 20:16

açıkçası bu pençe olayını merak ettim daha önce kama ile dövüşüyordum ama ben ubisofta güveniyorum eminim muhteşem bir iş paşaracaklar yeter ki assassin's creed de olduğu gibi sistemi çok fazla zorlamasın, ha onu da bitirdik o ayrı mesele Very Happy
Başa dön
Kayıt: 24 Nis 2008
Mesajlar: 406
Konum: Sakarya Üniversitesi
Offline
vecttra
Tarih: 26 05 2008 09:58

bende prince of persia nın bütün serilerini oynayan biri olarak şahsen yeni oyunu çok merak ediyorum.ama prince of,assassins gibi olmaz bence.Çünkü Prince Of'un bütün oyunları standart sistem özelliklerine göre hazırlanıyor ve çoğu sistemde kasmadan çalışıyor.Ama assassins creed konusunda haklısın.ben o oyunun orjinalini bulamadım.Benim buldugumda Jerusalem de hata vardı ve orayı geçemiyorduk.Sen orjinalini nereden buldun?
Başa dön
Kayıt: 13 Oca 2008
Mesajlar: 21
Konum: sakarya
Offline
deep_blue
Tarih: 26 05 2008 11:46

ya şimdi orijinal meselesini fazla kaşımamak gerek aslında çünkü orijinal oynamadım Very Happy . ancak künyende sakarya üniversitesi yazıyo oradan bulabilirsin istersen gerçeğini istersen korsanını. bundan sonra bazı oyunları (örneğin fm) korsan almıyacağım için araştırdım buldum adapazarından var gerçek satan. kopya istiyosa onu da gayet güzel yapan yerler var en azından bana hiç sorun çıkarmadı şimdiye kadar. assassin's creed in senin söylediin hatayı veren versiyonlarını duydum. sanırım onlar piyasaya nası düştüğünü pek anlamadığım beta versiyonları hatta bi ara millet torrentden indiriyodu onları.prince of persinın two thrones bitirdim sadece ama şu sınavlarım bi bitsin yeni oyun çıkana kadar seriyi tamamlıcam. gerçi bi arkadaşım sands of time ı salla direk warrior withinden başla dedi ama tamamlamak istiyorum gene de.
Başa dön
Kayıt: 24 Nis 2008
Mesajlar: 406
Konum: Sakarya Üniversitesi
Offline
vecttra
Tarih: 26 05 2008 11:53

bence önce sands of time i oyna.Çünkü Warrior Within,Prince Of Persia oyunları arasında en zoru.Birde oyunu en zorda oynarsan tamam artık Dahaka'yı geçmek ölüm olur.Ama ben hepsini genelde ayarı olduğunda en zorda oynuyorum.Bitirmesi biraz zor oluyor ama insana birşeyler katıyor o zaman oyun.
Başa dön



Yeni Çıkacak Prince Of Persia'nın Ekran Görüntüleri İlk Kez !!!


Benzer Konular

- Bölüm Kuralları ve yeni konu formatı!

- Lütfen mesaj atmadan ve yeni bir konu açmadan önce okuyun !
- Ege Üniversitesi Mikroişlemciler Ders Notları + Ders Kitabı(Yeni Güncellendi!)
- Grafik lcd ekran güncelleme nasıl yapılır ?
- Pic Asm ye yeni baslyanlar için güzel bir kaynak
- Nedir Bu 3G? Yeni Nesil(3G) Telefonda Nelere Dikkat Edilmeli?
- Power install 7.7(Yeni kanal listesi vplug 1.59)
- autocadi açınca ekran, beyaz olarak geliyor?
- Maddenin yeni bir hali bulundu.

- rbs 2206 – rbs 2000 ailesinin yeni üyesi

- yeni ıphone...?

Sitemize üyelik ve içeriğin indirilmesi tamamen ücretsizdir. Sitemizde paylaşılan tüm dokümanlar (Tezler, makaleler, ders notları, sınav soru cevaplar, projeler) paylaşımcıların bireysel çalışmaları olup telif hakları kendilerine aittir ya da açık bir şekilde kamusal alana yerleştirilmiş dokümanların birer kopyalarıdır. Kişilerin bireysel çalışmalarını sitemizde yüklemesinde, sitemizde paylaşıma teşvik eden puanlama sisteminin de etkisi büyüktür. Bunlara rağmen hala size ait olan ve burada bulunmasına izin vermediğiniz dokümanlar varsa iletişim bölümünden yöneticilere bildirmeniz durumunda derhal silineceklerdir.
Powered by phpBB | Translated by phpBB Türkiye | Ads by Google Adsense | Design by Crazy Bat based
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72